BUFFLER agro & foods s.r.o.

Naše společnost BUFFLER agro & foods s.r.o. je výrobce potravin a konkrétně se věnujeme zpracování českých odrůd česneku vypěstovaného farmáři v ČR.

BUFFLER agro & foods s.r.o.

Naše společnost BUFFLER agro & foods s.r.o. je výrobce potravin a konkrétně se věnujeme zpracování českých odrůd česneku vypěstovaného farmáři v ČR.

ROČNÍ ÚROK
?
Znamená, jakým úrokem budou úročeny vklady investorů. Úrok = výnos pro investora (vždy p.a.).
10,1 %
MINIMÁLNÍ INVESTICE
?
Znamená, v jakém minimálním objemu si může investor koupit dluhopisy emitenta/společnosti.
25 000 Kč
SPLATNOST
?
Znamená, za jakou dobu jsou splatné dluhopisy, a tudíž za jakou dobu vyplatí emitent/společnost investorovi na účet zpět jeho investici/vklad.
4 let
ZAINVESTOVÁNO  0 %
?
Znamená, jaký objem dluhopisů emitent/společnost již úspěšně prodala (vyjádřeno v % z celkového objemu emise).
NOVÁ EMISE
25 000 000 Kč
Poskytneme Vám detailní informace

Zavoláme vám, vysvětlíme proces pořízení dluhopisu a předáme kontakt emitentovi

25000 Kč
25000 Kč
ODESLÁNO

Vaše nezávazná poptávka byla přijata.

Buďte prosím na telefonu, do 10 minut Vám zavolá zástupce Dluhopisomatu a propojí Vás s emitentem.

ROZUMÍM

Krytí dluhopisů je následující:

PROČ KOUPIT TENTO DLUHOPIS

5 důvodů proč si koupit náš dluhopis:

  • Atraktivní výnos s pevnou úrokovou sazbou 10,1 % p.a.
  • Možnost investovat již od 25 000 Kč.
  • Střednědobá investice se splatností 15. 10. 2028.
  • Dluhopis je zajištěn ručitelským prohlášením pana Radka Michalčíka, jednatele a jediného vlastníka společnosti a ručitelským prohlášením společnosti BUFFLER invest s.r.o a BUFFLER s.r.o.
  • Skupina BUFFLER se v minulosti úspěšně upsala již 3x

Na co peníze použijeme? 

  • Veškeré získané prostředky budou využity na nákup technologického zařízení, na výrobu našich produktů, především z česneku. Dále na pořízení zásob potřebných k výrobě a také na financování souvisejících investičních i provozních nákladů.

Co vám nabízíme:

Vzorový příklad investice:

  • Koupíte si například 4 dluhopisy o celkové hodnotě 100 000 Kč a s celkovou splatností 4 roky.
  • Každé 3 měsíce Vám na běžný účet automaticky přijde částka 2 146 Kč ponížená o daň z příjmů fyzických osob (v aktuálně platné sazbě 15%).
  • Po 2 letech máte v souladu s emisními podmínkami kdykoliv možnost předčasně odprodat společnosti svůj dluhopis (všechny výnosy Vám zůstávají).
  • Pakliže nevyužijete možnosti předčasného odprodeje, po 4 letech Vám emitent automaticky vyplatí zpět Vašich zainvestovaných 100 000 Kč.
  • Celkově realizujete zisk za 4 roky 34 340 Kč ponížený o daň z příjmů fyzických osob (v aktuálně platné sazbě 15%).
  • Spočítejte si do detailu, kolik byste mohli vydělat investicí do tohoto dluhopisu v přiložené kalkulačce.
O SPOLEČNOSTI

Čím se zabýváme?

Naše společnost BUFFLER agro & foods s.r.o. vznikla na základě píle a odhodlání majitele Radka Michalčíka. Při jedné z návštěv svých přátel na Podřipské farmě dostal ochutnat drcený česnek ve vepřovém sádle a impuls byl na světě.

Pan Michalčík má lásku k zemědělství tak trochu v krvi, a tak využil díry na trhu ve zpracování česneku a výrobků z něj. 2,5 roku sbíral informace, dělal podrobný průzkum trhu a připravoval vše potřebné ke spuštění společnosti. Jak sám říká „Kvalitní vstupní suroviny, poctivost a píle se vyplácí.“

V našem případě se vyplatili. Aktuálně máme podepsaný kontrakt na dodávku 70 tun českého česneku odrůdy HAVEL a předpokládáme dlouhodobou spolupráci s nasmlouvanými odběrateli.

Tím, že výhradně zpracováváme česnek ryze českého původu máme vysokou úroveň a kvalitu výrobků.  Vše vyrábíme na kvalitních strojích a desítky dalších strojů pro nás již několik dodavatelů vyrábí. Kapacita naší výroby drceného česneku je v tuto chvíli plánovaná na zpracování 70 tun za sezonu.

Věříme, že na Podřipské farmě, kde začal nejen celý příběh naší firmy, ale kde se nachází i naše výroba, píšeme správnou kapitolu. Na tomto místě nebudujeme jen pevné základy společnosti, ale také významnou spolupráci s rodinou Šebkovou a Rybářovou, kteří za farmou stojí. Jsme hrdí, že na břehu Labe v srdci Podřipska děláme práci, co dává smysl.

Emisní podmínky ZDE

Sídlo společnosti:
Krátká 224
403 23 Velké Březno
IČO: 27353737

Vlastníci

Radek Michalčík je majitelem a jednatelem společnosti BUFFLER s.r.o., od roku 2016. V jeho gesci je veškerá externí komunikace s výrobci i dodavateli. V současné době se nejvíce soustředí na plánování strategického rozvoje skupiny společností BUFFLER. Heslo řídím, pracuji, žiji. Ve všech výše uvedených společnostech je jediným jednatelem a majitelem pan Radek Michalčík.